Meteen naar de inhoud

Over ons

Ons verhaal

Digitron is een dynamisch bedrijf dat sensoren voor industriële automatisering invoert en verdeelt in de Benelux en innovatieve oplossingen biedt in nauw contact met de klant(en).

 

Digitron Malle

 

Digitron is 1997, te Pulderbos, Zandhoven, gestart met het verdelen van sensoren van merken zoals Contrinex, Leine & Linde. Na verloop van tijd werden hier stelselmatig nog andere merken toegevoegd. Zo heeft Digitron het assortiment uitgebreid tot 4 grote categorieën: Sensoren, Safety, Barcode Readers en Vision systemen.

Het team dat nu gevormd is bestaat uit 7 personen die allen al een jarenlange dienst bij Digitron kunnen voorleggen. Hiermee kunnen we de klanten steeds direct voorzien van onze expertise en dragen we een lange samenwerkingen hoog in het vaandel.

Na 24 jaar operationeel te zijn vanuit Pulderbos. Werken we vanaf April 2022 vanuit onze gloednieuwe vestiging te Malle. Hier hebben we nu meer ruimte voor te werken en meer mogelijkheden om stock te houden. Om zo onze klanten sneller te kunnen beleveren.

Why we are different

Digitron werkt samen met heel wat verschillende leveranciers. Deze leveranciers specialiseren zich één voor één in enkele producten of producttakken binnen de automatisering. Hierdoor kunnen we heel veel specials aanbieden voor zeer uitdagende toepassingen en ook zeer flexibel reageren op vragen uit de markt.

Ons team heeft ook jarenlange ervaring met deze leveranciers en hebben ondertussen ook een grote knowhow opgebouwd van de producten. Hierdoor kunnen we zeer kwalitatieve oplossingen en service kunnen bieden aan de klant.

Als laatste hebben we ook als doel om een lange termijn samenwerking op te bouwen tussen Digitron en de klanten. Zo staan we steeds paraat om telefonische ondersteuning te geven, ter plaatse te gaan voor een toepassing te bekijken of snel de benodigde producten te leveren om de productie stilstand te minimaliseren.

Kwaliteit

Hoogwaardige producten en specials voor uitéénlopende toepassingen.

Service

Jarenlange ervaring, expertise en snelle opvolging dragen we hoog in het vaandel.

Flexibiliteit

Specials en maatwerk zijn onze standaard.

Jan Smet
Sales Manager
+32 (0) 495 57 67 17
Giovanni Smet
Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
+32 (0) 496 15 57 36
Vincenzo Coco
Brabant, Wallonië, Luxemburg
+32 (0) 498 90 17 84
Alex Smid
Oost -en West Vlaanderen
+32 (0) 495 27 67 47
Kelly Colin
Orderverwerking
+32 (0) 3 464 10 15
Anke Janssen
Orderverwerking
+32 (0) 3 464 10 15

Contact

Bezoek ons

Nijverheidsstraat 24, 2390 Malle

Bel ons

+32 3 464 10 15

E-mail ons

info@digitron.be