Aller au contenu
Accueil » Applications » Industriële Belichting | Vision-, Signalisatie- en Machinebelichting

Industriële Belichting | Vision-, Signalisatie- en Machinebelichting

Industriële belichting

Wij bieden u een uitgebreide reeks industriële machinebelichting, signalisatiebelichting en vision belichting met de allernieuwste LED-technologie. Al deze belichtingen zijn beschikbaar in vele verschillende maten en vormen. Naast de vorm is er ook verschil in lichtsterktes en verschillende kleuren. Dit is allemaal afhankelijk van de toepassing.

Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijke belichtingen:

L'éclairage de vision

Deze industriële belichtingen kunnen gebruikt worden in allerlei toepassingen waarbij image processing gebruikt wordt. Deze belichtingen dragen bij tot de kwaliteit van het beeld dat kan gemaakt worden van het product of barcode. Afhankelijk van de toepassing kan men kiezen voor achtergrond belichting, spots, dome belichting, barlights, diffuse belichting, … . Deze belichtingen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren: Wit, Rood, Groen, Blauw.

Bekijk assortiment

Belichting met IO-link

De zeer efficiënte en multifunctionele signaalverlichtingen bieden een goede zichtbaarheid en een bijna eindeloze waaier aan kleuren. De individuele helderheid en het knippergedrag kunnen via IO-Link worden geparametriseerd. Het compacte ontwerp en de hoge beschermingsklasse maken gebruik onder zware omgevingsomstandigheden mogelijk.

Bekijk assortiment

Signalisatie: Lichttoren

Signalisatie verlichting wordt voornamelijk gebruikt om de status van de machine over de fabriek goed zichtbaar te maken. Deze lichttorens geven enkel de status van die moment door. We hebben signalisatie verlichtingen met een zeer compacte en modulaire behuizing. Al deze verlichtingen zijn afgewerkt met de hoogste lichtkwaliteit mogelijk en onderscheidt zich door haar robuuste, industrieel hoogwaardige constructie.

Bekijk assortiment

L'éclairage des machines

Wij bieden u een uitgebreide reeks industriële belichtingen en machineverlichting met de allernieuwste LED-technologie. Met beschermingsklassen van IP40 tot IP69K zijn onze armaturen geschikt voor toepassingen met omgevingen van stof tot hogedrukreiniging. Met 24V- en 230V-armaturen, evenals een spanningsbereik van 12 tot 30V bestrijken we een buitengewoon groot aantal industriële toepassingen. Met veiligheidsglas-, PMMA- en PU-beschermkap zijn onze belichtingen zeer veelzijdig in gebruik en voldoen naast het gebruik in machines ook aan de eisen in de voedingsmiddelen- en drankensector, zoals bijvoorbeeld de FDA-conformiteit.

Bekijk assortiment

Signalisatiebelichting: Lichtbar

Signalisatie verlichting wordt voornamelijk gebruikt om de status van de machine over de fabriek goed zichtbaar te maken. Er zijn signalisaties mogelijk die enkel de status van die moment doorgeven, maar er is ook een mogelijkheid dat men de voortgang van het proces ook weergeeft. We hebben signalisatie verlichtingen met een zeer compacte en gemakkelijk integreerbare behuizing. Om de zichtbaarheid te vergroten hebben we ook lichtbars in verschillende lengtes en lichttorens. Al deze verlichtingen zijn afgewerkt met de hoogste lichtkwaliteit mogelijk en onderscheidt zich door haar robuuste, industrieel hoogwaardige constructie.

Bekijk assortiment

Contact Us

Hebt u een vraag of een toepassing. Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag.

Contact

Werkplaatsbelichting

Met de LED-werkplekverlichting bieden wij voor het eerst een even efficiënte als ergonomische armatuur conform de beschermingsklasse IP40. In plaats van een hogere bescherming tegen opspattend water is op werkplekken een ergonimisch licht nodig. Het bereik is doordrongen van diffuse deeltjes die meervoudige schaduwen voorkomen en werken zonder vermoeidheid mogelijk maken. Het gamma industriële belichting omvat verschillende lengtes van 850 tot 3050 mm. Optimaal werklicht en flexibele aansluiting met een lichtkleur van 5700K en M12 aansluitingen. Deze productfamilie is vervaardigd uit hoogwaardige geanodiseerde aluminium profielen en wordt geleverd met een ESD-beveiliging aan boord. Zoals al onze LED armaturen. De duurzaamheid van onze armaturen houdt rechtstreeks verband met het warmtebeheer binnenin de armatuur. Bij gebruik binnen de nominale omgevingstemperatuur is de duurzaamheid ten minste 60 000 uur. Onze Workplace-armatuur is de juiste keuze voor toepassing in droge ruimtes. Maak ook gebruik van onze versie met grote afmetingen.

Bekijk assortiment